Esponsorama es va estrenar al Ral·li Dakar en l’edició 2016. Gràcies a l’associació amb l’escuderia South Racing, l’expilot de ral·lis Xevi Pons va poder debutar a la cursa més dura del món al volant d’un Ford Ranger. Esponsorama es va encarregar de tota la gestió amb l’equip així com de trobar el suport necessari dels patrocinadors per afrontar el repte del Dakar a Sud-amèrica. Air Europa, Power Electronics, Fundació Incorpora Esportistes Solidaris, Avintia Grup, KP Sport, Galfer, JJuan, Faura, King Regal, Las Rozas Ciutat Europea de l’Esport 2016 i Palladium Hotel Group van ser els patrocinadors de Esponsorama i Xevi Pons és aquesta aventura.

Per ser un equip debutant i amb un pilot novell en els raids, el resultat no va estar gens malament amb Pons arribant a la meta del Rosari en 29a posició, després d’haver perdut molt temps en la primera part del ral·li amb avaries al seu cotxe. Però Pons i Esponsorama van deixar el seu segell en la seva primera sortida al Dakar, amb centelleigs com el tercer millor temps en l’etapa pròleg, o les increïbles remuntades del pilot espanyol.

En 2017 Esponsorama ha fet un pas més i ha tingut presència dels seus patrocinadors en res menys que cinc cotxes, un camió i una moto. En la categoria de cotxes ha apostat fort comptant amb el suport de Power Electronics i Air Europa per patrocinar Joan ‘Nani’ Roma i l’equip Toyota Overdrive. A més ha estat amb el pilot de Zimbabwe, Conrad Rautenbach. Però la marca de Power Electronics també ha estat en els Toyota Hilux de Nasser Al-Attiyah i Giniel De Villiers. A més Esponsorama ha seguit amb Xevi Pons i South Racing, amb el suport de Cirsa, Air Europa, Power Electronics, King Regal, Tancament The Exhibition, Faura, Galfer, i J.Juan.

Amb Nani Roma, quart a la metall final, Esponsorama ha acariciat el podi en la cursa més dura del món. De Villiers ha estat cinquè i Rautenbach novè. Llàstima els primerencs abandonaments de Xevi Pons i Nasser Al-Attiyah. En 2018 tornaran amb més força.

En la categoria de motos donem suport als Cristian Espanya amb Air Europa. El pilot andorrà ha acabat en un excel·lent 21è lloc en la seva segona participació en el ral·li a lloms d’una KTM preparada pel Pedregá Team. També amb Air Europa ens vam pujar al camió d’Albert Llovera, que amb el Tatra Jamail de l’equip Bomber Dakar Project ha arribat a la meta de Buenos Aires 24º, demostrant una vegada més que no hi ha barreres per a la seva discapacitat.

 

Últimas noticias