Esponsorama també està especialitzada en l’organització d’esdeveniments al més alt nivell. Entre els més destacats hi ha Andorracing, un acte internacional que el 2016 va servir com a presentació de l’equip Avintia Racing a Andorra i que va congregar convidats i premsa de tot el món. Amb les Ducati de MotoGP rodant per les pistes de Grandvalira o al centre d’Andorra la Vella, la posada en escena va ser espectacular.

Andorra va ser l’escenari, a finals de novembre de l’any passat, del projecte de Esponsorama al Ral·li Dakar. Al Circuit d’Andorra, els seus pilots estrella, Joan ‘Nani’ Roma (Toyota Overdrive) i Xevi Pons (Ford South Racing), van muntar en els seus cotxes de competició a la premsa i convidats. A la tarda van prendre els carrers del centre d’Andorra amb els seus vehicles, acostant un cop més la competició a la gent del País. També el pilot andorrà de motos, Cristian Espanya, a qui Esponsorama també ha donat suport en la seva aventura en el ral·li més dur del món, va prendre part en tots els esdeveniments amb la seva KTM.

En 2017 Esponsorama ha anat un pas més enllà i ha fet una nova edició de Andorracing per presentar el seu nou projecte a MotoGP, el Reale Avintia Racing, que un any més ha comptat amb la presentació més espectacular de la pretemporada. L’escenari triat en aquesta ocasió va ser el Circuit d’Andorra al Pas de la Casa, on premsa i convidats van poder gaudir de cursos de conducció sobre gel, fer una volta en un cotxe de les G-Series amb Nani Roma al volant o directament experimentar la conducció d’aquests especials vehicles de competició després de rebre les intruccions d’un monitor.

Però el plat fort de la presentació va arribar per l’aire. Un helicòpter va ser l’encarregat de fer arribar fins als 2.500 metres d’altitud del Circuit d’Andorra la Ducati Desmosedici d’Héctor Barberá i Loris Baz, ja lluint els nous colors de Reale Avintia Racing. En el paper d’Héctor Barberá, que va arribar lesionat a la presentació, el stunt oficial de Ducati Espanya, Emilio Zamora, va fer les delícies dels presents rodant amb una Ducati equipada amb rodes de claus per la pista gelada.

La festa va acabar als carrers d’Andorra la Vella, on Barberá i Baz van signar autògrafs i es van fer fotos amb els aficionats andorrans, que més tard van poder gaudir d’una sortida al més pur estil MotoGP i les acrobàcies de Loris Baz i Emilio Zamora. I com a colofó visita a l’World Champios Museum by 99, part de la col·lecció personal de l’tricampió del món de MotoGP Jorge Lorenzo, que exposa de manera permanent en col·laboració amb Pyrenees.

Per dur a terme aquestes espectaculars presentacions, Esponsorama va comptar amb el suport inestimable de Rubén Xaus i la seva empresa ANDMove, Pyrenees, Grandvalira, Turisme d’Andorra la Vella, Anyòs Park, Hotel Princesa Parc i Sport Hotels Resort & Spa Soldeu. Així com el dels col·laboradors, Pic Negre i SGV.

 

VIDEO PRESENTACIÓ REALE AVINTIA RACING

 

VIDEO ANDORRACING