L’equip Reale Avintia Racing ja està camí d’Alcañiz per disputar el Gran Premi d’Aragó aquest cap de setmana. El espectacular circuit de MotorLand Aragón serà el escenari de la prova del XIV Campionat del Món de MotoGP.

Els pilots de Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, viatgen a Alcañiz amb moltes ganes i disposats a oblidar el passat Gran Premi de San Marino, on tots dos es van quedar sense opcions després de caure en la carrera, però a Aragó esperen treballar dur des del moment primer dia per aconseguir un bon resultat a casa de l’equip el diumenge.
Inaugurat el 2009, MotorLand Aragón acull el seu primer GP un any més tard i, des de llavors, és una de les cites habituals del calendari. El seu traçat de 5.344 metres va ser dissenyat per l’alemany Hermann Tilke i és un dels més tècnics del calendari, encara que també és un dels preferits dels pilots.

El Gran Premi d’Aragó serà la darrera cita a Europa abans que el campionat s’embarqui en el seu tradicional triplet en què passarà per Japó, Austràlia i Malàisia, abans de tornar a València per finalitzar la temporada.

“El circuit d’Aragó és especial, és diferent del resto de circuits que els que anem a Espanya i el traçat és bastant tècnic, però va bé per a la Ducati. Serà la tercera carrera a casa i com sempre serà bonic correr davant la nostra afició. En Misano no van tenir sort en la carrera i no vam poder acabar per una caiguda, però nosaltres seguirem donant el màxim des del divendres per aconseguir un bon resultat. Serà important fer-ho per començar a fer més força la gira asiàtica “.

“En Misano ho vaig intentar tot i no vaig voler conformar-me amb acabar cinquè o sisè, perquè amb el ritme que tenia a l’escalfament es va voler provar tot i no va poder ser. A veure com va a Aragó on l’objectiu serà una vegada més entrar el dissabte a la Q2 i lluitar el diumenge per estar entre els deu primers o, si més no, en els punts. Si seguim treballant tan bé com en cada carrera, crec que és quelcom molt factible. No sembla que vagin a ploure, així que haurem de utilitzar be el cap per assegurar un bon resultat “.