Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, han completat un positiu test d’un dia al circuit de Jerez. Després d’acabar la carrera de diumenge lluitant per la dotzena posició, Barberá i Baz han dedicat la jornada a treballar en la posada a punt de les seves motos i provar una altra vegada el pneumàtic davanter de Michelin de la passada temporada, amb la carcassa més rígida, que tots els pilots de la graella han avaluat avui al traçat andalús.

Les sensacions del pilot espanyol han estat molt positives, però sobretot amb els canvis de posició i solucions que ha provat amb el seu equip per millorar la manca de ‘feeling’ que el persegueix des que va pujar a la seva Ducati Desmosedici GP16. Ha completat 60 voltes i al final ha parat el cronòmetre en 1’39.460, acabant el dia el vuitè en la taula de temps.

El seu company Loris Baz ha treballat molt per solucionar els problemes que va tenir amb el seu Desmosedici GP15 durant la carrera del Gran Premi d’Espanya, i s’ha centrat en treballar amb el pneumàtic davanter actual, amb el que té millors sensacions.

La propera setmana el Reale Avintia Racing viatjarà a Le Mans, la cinquena prova del Campionat del Món de MotoGP 2017.

“Ha estat un dia força positiu i me’n vaig de Jerez molt content. Hem treballat en la direcció correcta per recuperar les meves sensacions i trobar-me a gust sobre la moto. Al final he muntat un pneumàtic tou i he donat la millor volta de la meva vida en aquest circuit. Les sensacions tornen i això és la millor notícia d’aquests entrenaments. Potser encara no estem al 100% però estem a prop i això em fa ser molt optimista. Hem provat el pneumàtic davanter que Michelin ha portat aquí i m’ha agradat molt , però el més important han estat els canvis de posició a la moto, perquè amb el d’aquest any he rodat igual.”

“Hem treballat bastant bé, sobretot quan ha començat a pujar la temperatura i amb els pneumàtics que fem servir ahir a la carrera. Hem trobat una solució als problemes que hem tingut durant el cap de setmana. També hem provat el pneumàtic davanter que ha portat Michelin, però a mi no m’ha agradat molt, no tinc el mateix ‘feeling’ que amb les d’aquest any. En general ha estat un dia d’entrenaments molt positiu i em vaig de Jerez molt més content del que vaig acabar ahir la cursa. Ara cal preparar-se al màxim per a Le Mans, la meva carrera de casa.”