L’última carrera de l’any sempre és especial per a tots, però aquest Gran Premi de València ho ha estat, més encara, per als pilots de l’equip Reale Avintia Racing. Tant per Héctor Barberá, com Loris Baz, el cap de setmana ha suposat el punt i a part en l’equip espanyol i això s’ha vist reflectit en la intensa jornada de diumenge.

Barberà, corrent a casa, esperava tenir un bon resultat de carrera per acomiadar l’equip, però almenys ha sortit amb un punt després de creuar la meta 15è just per davant del seu company a Reale Avintia, Loris Baz. El francès que ha passat bona part de la carrera en els punts, ha gaudit de la baralla amb Barberá en les últimes voltes, i encara que no ha pogut batre’l, s’ho ha passat d’allò més bé.

Tots a l’equip Reale Avintia Racing desitgem el millor en el futur per Hèctor i Loris, dos grans pilots, però sobretot dos grans persones. Us estarem animant a Moto2 i Superbike!

“En aquesta última cursa la tònica ha estat la mateixa que la de tota la temporada i encara que el resultat no ha estat bo, córrer davant de l’afició a València és quelcom impressionant. Trobaré a faltar a l’equip, però no m’ha sabut com un comiat o la fi d’alguna cosa, sinó com un canvi d’etapa. Vull donar les gràcies a l’equip: sobretot a Raúl (Romero), Bocha (Escobar) i la resta de components, que han aconseguit que en aquests cinc anys aconseguíssim grans coses. També he de donar les gràcies a tots els patrocinadors, però especialment a Avintia, perquè sempre han estat aquí recolzant-nos. Aquest any no ha estat el que desitjàvem i ha estat molt dur per a tots. Ara els nostres camins se separen però segur que ens retrobarem en el futur. ”

“Ha estat una cursa una mica complicada, però ha estat així per a totes les Ducati en general. He lluitat fins al final amb Héctor, com ha passat en gairebé tota la temporada i m’ha encantat, perquè aquest ha estat una mica l’esperit que hi havia a l’equip. Ha estat una cursa divertida, em va costar passar a Van Der Mark, però al final i després de tocar-nos diverses vegades, ho he aconseguit. M’he escapat i després he estat barallant amb Héctor unes quantes voltes. M’ha passat, li he tornat a passar una altra vegada en l’últim revolt, però accelerant m’ha guanyat. Li he deixat guanyar perquè corria a casa … Ara seriosament, és una mica trist perquè ens anem els dos pilots de l’equip, però sabem que l’any que tindrem opcions d’estar lluitant pel podi i això ens va a motivar bastant.”