Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing arriben a Alemanya aquest cap de setmana per disputar la novena cita del Campionat del Món de MotoGP 2017. Amb una longitud de tan sols 3,7km, Sachsenring és el circuit més curt del calendari i també el més lent pel que fa a la velocitat mitjana. Però les seves característiques, amb una primera part de corbes a esquerres enllaçades i la ràpida part final del traçat, que comença amb el seu famós tobogan, sempre produeixen carreres atapeïdes fins a l’última volta.

Hector Barberá té bons records de l’any passat quan va aconseguir classificar-se en la primera línia de la graella i diumenge a la cursa va lluitar pel podi mentre l’asfalt va romandre mullat. Però va canviar de moto massa tard, el que li va fer perdre les seves opcions de lluitar pel podi i acabar la cursa novè. Tot i així, està desitjant començar el cap de setmana en un circuit que li encanta i en el qual confia a aconseguir un bon resultat.

El circuit alemany no és a la llista de favorits del seu company Loris Baz, però el francès està desitjant arribar a Alemanya per intentar repetir el gran resultat del passat cap de setmana a Assen, per acabar la primera meitat de l’any amb bon gust de boca .

“El cap de setmana a Assen no ens va anar massa bé i per això estic desitjant arribar a Alemanya. M’encanta l’circuit, l’any passat vaig sortir segon i el diumenge vaig fer una bona carrera. Assen sempre m’ha costat una mica, però Sachsenring és el contrari i sempre ha estat un dels millors circuits per al meu estil de pilotatge, per això confio en poder-ho fer molt bé. Serà important aconseguir un bon resultat després d’una primera meitat de temporada tan complicada, així que si aconseguim sortir d’Alemanya amb bones sensacions, podrem començar la segona part del campionat molt més forts. ”

“Estic desitjant començar el cap de setmana a Sachsenring, sobretot després de com ens va anar a Assen diumenge passat. El circuit no m’agrada molt i, encara que l’any passat vaig córrer lesionat, mai m’he trobat còmode. Però tenim algunes idees amb les que la moto pot anar molt bé i com és un circuit amb gairebé totes les corbes a l’esquerra serà bo per al meu braç, tot i que veurem com va quan comencem. Aquesta serà l’última cursa abans de passar pel quiròfan per operar-me el braç dret i vull acabar la primera meitat de l’any amb un altre bon resultat. “