El pilot de Reale Avintia Racing, Loris Baz, ha perdut un lloc a la Q2 per molt poc i demà sortirà 14è des de la cinquena línia de la graella per al Gran Premi d’Alemanya. La pluja ha tornat a ser protagonista en una sessió cronometrada en mullat en la qual s’ha rodat molt ràpid. L’adherència que ofereix el nou asfalt

de Sachsenring és excepcional i és molt complicat per als pilots saber on està el límit. Però malgrat tot, el pilot francès de 24 anys ha acabat satisfet amb el seu rendiment en sec al matí, en un circuit que no està en la seva llista de predilectes.

Després de dominar la sessió en mullat ahir divendres, Héctor Barberá, confiava molt en poder passar a la Q2 aquesta tarda. Però el pilot espanyol del Reale Avintia Racing ha comès diversos errades en la sessió cronometrada de 15 minuts i demà sortirà 18è en el Gran Premi d’Alemanya. Encara Barberá confia en les seves possibilitats en un circuit que li agrada molt i, si finalment la cursa es disputa en aigua, espera poder remuntar i sumar uns valuosos punts.

“Ha faltat molt poc, ha estat com a Assen. Però aquí és bastant complicat en mullat perquè hi ha tant adherència que és difícil buscar el límit i potser m’hauria d’haver col·locat darrere d’algun pilot des del principi. Encara que tampoc ha anat malament i estic content, perquè hem estat a prop en mullat i en sec hem millorat molt en el FP4. Això és positiu en una pista en què sempre ha estat molt complicat per a mi. Avui hem fet un pas endavant i ens hem acostat als pilots de davant . A veure si demà aconseguim puntuar en sec i si plou arriscar per intentar sumar uns punts bons. ”

“Ha estat una llàstima perquè no he aconseguit plantejar bé la sessió cronometrada. Potser he sortit amb moltes ganes i he comès moltes errades. És una pena perquè em trobo molt bé en aquestes condicions i avui no li he aprofitat. El més positiu és que la moto va bé i si la carrera és en mullat pot canviar tot, no és el mateix donar 30 voltes que fer un entrenament de 15 minuts. Està tot molt igualat i demà toca remuntada. Vull acabar la primera part de la temporada amb bon gust de boca. Veurem quines condicions tenim demà. “