Els pilots de Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá han acabat el primer dia d’entrenaments a Misano 14è i 15è, respectivament.
El dia ha començat amb el circuit encara humit en algunes zones després de la forta pluja caiguda durant la nit i en la primera sessió de 45 minuts Barberá ha acabat onzè i Baz 20º.

A la tarda amb el sol brillant i la pista en perfectes condicions, tots dos han sortit a l’atac i han millorat considerablement els seus temps. El problema és que no només ells ho han fet sinó que gairebé tota la graella ha rodat més ràpid. La classificació està súper atapeïda amb els 15 primers en menys d’un segon.

Demà tant Baz com Barberá esperen poder donar un pas més i tractar de ficar-se en el ‘top 10’ per aconseguir passar directament a la Q2 i aconseguir una bona posició a la graella per a la cursa a 28 voltes del diumenge.

“Al matí ha estat complicat, no em sentia a gust amb la moto i tampoc la pista estava perfecta. A la tarda hem millorat bastant, però seguim tenint els mateixos problemes de sempre amb la moto, no gira molt bé i em perjudica quan faig diverses voltes seguides. Així no és possible mantenir un ritme ràpid perquè no aconsegueixo mantenir la traçada justa per anar més de pressa sense desgastar molt els pneumàtics. La tornada no ha estat dolenta, si el temps hagués estat ideal hauria arribat entre els deu més ràpids, però encara em falta confiança. A veure si ho aconseguim demà”.

“Ha estat un dia força positiu en el qual hem pogut treure moltes conclusions i idees per poder millorar. Està tot molt parell i la prova és que estic 15è a només nou dècimes del primer. Però he comès alguna errada en la meva millor volta i per això crec que encara tenim un petit marge de millora. Demà provarem una cosa en l’altra moto que penso que ens pot ajudar en aquesta pista i a veure fins on podem arribar. Avui he gaudit pilotant, estem a prop i crec que demà tenim moltes possibilitats de passar a la Q2. Tinc ganes de fer-ho bé i estic molt motivat”.