El cap de setmana del Gran Premi de la Gran Bretanya va començar malament per als pilots de Avintia Racing, i ha acabat de la mateixa manera. A la primera volta en Loris Baz ha protagonitzat una espectacular caiguda en tocar-se amb en Pol Espargaró al revolt dos, que ha obligat a aturar la carrera. El pilot francès d’Avintia Racing ha estat traslladat amb ambulància al centre mèdic del circuit de Silverstone després de perdre la consciència, però afortunadament després de realitzar-li diverses proves s’ha descartat qualsevol lesió i només li han diagnosticat un fort esquinç al turmell dret. Demà es farà un TAC a l’hospital de Ginebra, Suïssa, per descartar qualsevol problema derivat del fort cop patit al cap, però en principi en Baz tornarà a l’acció el proper cap de setmana a Misano.

L’Héctor Barberá ha acabat la carrera, però mai ha arribat a trobar-se còmode sobre la moto, tot i que ha arribat a rodar dotzè, finalment ha perdut dues posicions i ha creuat la meta en 14a posició.

Un cap de setmana per oblidar d’Avintia Racing, però tot l’equip ja està pensant en la propera cita del Campionat del Món de MotoGP, que tindrà lloc el proper cap de setmana al circuit de Misano.

HECTOR BARBERA #8 P14

“Aquest cap de setmana ha estat un desastre. Feia temps que no n’havia tingut un de tan dolent. No m’he trobat bé, no tenia feeling. La tònica del cap de setmana ha estat la de manca de confiança; és un circuit que té molt grip. Jo no sé si és per el meu estil o per què, però no he estat còmode. No puc aprendre, ni treure res positiu d’aquest Gran Premi. Ha estat una cursa molt psicològica perquè quan vas a sobre de la moto tan malament és un desastre el resultat. Hem tingut un gran ensurt amb Loris, però l’important és que està bé. ”

LORIS BAZ #76 DNF

“Fins que ha arribat la cursa el cap de setmana anava prou bé. Tenia molta confiança per a la carrera i la caiguda ha estat una llàstima, perquè ho podia haver fet bé. Quan he arribat a la segona corba estava en paral·lel amb en Pol per intentar avançar-lo, però llavors han frenat molt aviat els de davant, sobretot Petrucci; m’he desviat una mica a la dreta per no impactar contra ell, però en Pol ja estava entrant a la corba per fora i ens hem tocat. Després del cop no recordo gaire del que va passar. Vaig despertar just abans de pujar a l’ambulància. No recordo la caiguda, però podia haver estat pitjor perquè té pinta d’haver estat lletja. Tinc un esquinç al peu de l’operació; m’han fet una radiografia i no tinc res trencat, però em fa mal quan el poso a terra. L’important és que en Pol, tampoc té res trencat, i jo estic bé. Ha estat un incident de cursa que no hauria d’haver passat, però aquesta corba és molt estreta. Crec que no he fet cap bogeria. ”