La jornada de dissabte al Gran Premi de Catalunya ha estat marcada per les altes temperatures; això no ha estat cap entrebanc perquè els pilots donin el màxim possible. A més, la gran afició que sempre és usual veure a Montmeló ha servit a tots de suport.

Vicente Pérez, de Reale Avintia Academy, ha tingut un bon dia i ha evolucionat bastant respecte als temps del dia d’ahir. Tot i que el pilot valencià sortirà demà des de la P28 amb un 1’55.218, la posició és irrellevant, ja que està a només cinc dècimes de la P17.

Vicente tenia molt clar que avui havia d’agafar experiència i així ho ha fet des del

matí, que a la FP3 s’ha classificat en la P23 amb un temps de 1’55.525.
L’equip està content amb la feina que s’està realitzant i sabent que va pel bon camí per fer-se fort en el FIM CEV.
Demà s’espera la carrera amb positivitat i sense pressions, perquè l’important és aprendre per al cap de setmana vinent a la cita del FIM CEV.

“Avui hem treballat força bé. Al FP3 hem millorat respecte a ahir i això m’ha donat confiança per a la Quali. A la sessió de Classificació no hem tingut molta sort perquè venia per ficar-me al P14 o P15 i un pilot se m’ha posat per davant; no he pogut fer una bona volta. Estic content perquè tinc ritme per demà lluitar pels punts. Encara que estiguem al P27, això no és significatiu perquè en temps estem molt enganxats. Demà he de fer una bona sortida i enganxar-me al grup. Vull agrair tota la feina que sempre fa el meu equip per tenir tot a punt per a cada entrenament i cursa. ”

“Vicente i tot l’equip han treballat molt bé i crec que s’ha complert l’objectiu, que era anar traient el màxim potencial de cara al cap de setmana que ve. Tot i que la posició és la 27a està a quatre dècimes d’estar entre els quinze primers. La cursa de demà ens la prenem amb calma, al principi. Si es col·loca en un bon grup i hi ha paciència podem esperar un resultat bo. No ens volem obsessionar per agafar punts; la nostra idea principal és fer bé la feina “.