El pilot de Reale Avintia Racing, Loris Baz, ha completat amb èxit el tercer i últim dia de test al Circuit Internacional de Losail a Qatar. A més ha estat l’últim dia d’entrenaments de la pretemporada. Baz ha acabat 17è a 1.2s del més ràpid, que una vegada més ha estat Maverick Viñales. Però les seves sensacions han estat molt bones durant els tres dies i se’n va de Qatar molt satisfet.

En deu dies tornarà a pujar a la moto aquí i Losail per començar la nova temporada, i al costat d’ell estarà el seu company al Reale Avintia Racing, Héctor Barberá, qui s’ha vist forçat a perdre l’últim test de la pretemporada a causa d’una lesió a la clavícula esquerra.

“Han estat tres dies molt positius i em vaig content. Sobretot per que he tingut molt bones sensacions amb la moto i hem provat diverses coses interessants. Avui he fet el millor temps dels tres dies amb el pneumàtic dur i també he millorat amb la tova. Crec que al final podria haver baixat una mica més el temps, però no tenia bones sensacions amb el pneumàtic davanter, que no anava molt bé però estic satisfet, hem treballat bé, no he caigut ni una sola vegada ni aquí, ni a Austràlia, pel que crec que ha estat una bona pretemporada al davant han rodat molt ràpid i encara hem de millorar, però si comparem com estem ara ja final de l’any passat, crec que hem fet un gran pas ja estic desitjant començar.”