Acadèmia Reale Avintia – FIM CEV Barcelona- Circuit de Catalunya

L’Acadèmia Reina Avintia i els seus joves pilots del FIM CEV, han començat la jornada del dissabte amb bones expectatives de fer uns bons cronòmetres per al domingo en carrera, en el traçat de Barcelona-Catalunya.
La novetat de l’equip ha estat Carlos Tatay, per la seva estrena en la categoria de Moto3 i classificar-se gairebé dins dels 10 primers, amb un temps de 1’50.627.

Barry Baltus lluitarà demà en carrera, sortint des de la posició 23a. El pilot de Bèlgica ha fet un crono d’1’50.808.
Vicente Pérez avui no ha tingut un dia fàcil. El pilot valencià està acostumat a estar sempre en els llocs de cap i les coses s’han complicat en els classificatoris. Demà sortirà des de la 30a posició després de marcar un cron de 1’51.274.

Andreas Pérez no ha pogut fer del dissabte la jornada ideal per sortir demà a la galeta al grup de cap, s’ha hagut de conformar amb el 38o lloc (1’51.692). Pérez necessita recuperar la forma que li caracteritza, que es va truncar per les seves lesions de clavícula, per tornar a estar en el més alt.

Seguidamente, en la 39a posició, es troba Andrea Cavaliere. El pilot italià recupera les properes posicions i aconsegueix punts.
A la European Talent Cup hi ha hagut moltes penalitzacions de pilots i la galeta d’eixida ha variat molt.

Adrián Huertas demà començarà en carrera des de la posició 21 amb un temps de 1’55.007 i amb ganes de poder fer una bona sortida i acabar en cap.
El alemany Nicolas Czyba estarà després en una graella, en concret en el 31è lloc.

demà se espera una millora general a l’Acadèmia Reial d’Avintia i tots els que lluitaran per donar el màxim”.