Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, arriben aquest cap de setmana a Jerez per disputar el Gran Premi d’Espanya, la primera carrera a Europa després de l’inici del campionat a Qatar, Argentina i Estats Units.

Héctor Barberá arriba a la seva carrera de casa, on complirà 125 GG.Pàg en la categoria de MotoGP, i espera poder celebrar-ho fent un pas endavant amb el seu estil de pilotatge per treure tot el potencial al seu Ducati Desmosedici GP16. Després d’un inici de campionat complicat, Barberà vol tornar a lluitar per estar davant davant del seu públic.

El seu company al Reale Avintia Racing, Loris Baz, arriba a la cita espanyola disposat a oblidar la caiguda en la cursa d’Austin i poder demostrar la seva

qualitat sobre el seu Desmosedici GP15. El francès va estar a punt de passar a la Q2 a Texas i a Jerez espera poder rodar de pressa des del primer entrenament lliure de divendres.

“Arribo a Jerez amb moltes ganes i molt preparat després d’una setmana entrenant al màxim. He estat treballant en el meu estil de pilotatge i en un circuit que m’agrada molt espero poder donar un passet i acostar-me als llocs on hem d’estar. Les primeres carreres han estat complicades, però sé que treballant dur amb el meu equip podem tornar a estar davant. Tenim la moto i els mitjans per aconseguir-ho, només ens cal un bon resultat. ”

“És la primera carrera a Europa del campionat i arribo amb moltes ganes. Sempre m’agrada tornar a córrer Jerez després de l’inici a Qatar i Amèrica. Haurem de veure com van els pneumàtics en els entrenaments, i espero poder tenir el mateix bon feeling que durant els test del passat mes de novembre. Si ho aconseguim des de divendres crec que podem fer un bon cap de setmana. el circuit m’agrada i a Espanya sempre corro com a casa.”