El primer dia d’entrenaments al Circuit of the Americas ha estat bastant positiva per als pilots de l’equip Reale Avintia Racing. Encara que la classificació no ho reflectir que, les sensacions de Héctor Barberá i Loris Baz en les dues primeres lliures sessions de cap setmana han estat força

 

 

Barberà ha arribat a Texas amb l’objectiu de adaptar el seu estil de conducció a les demandes de la Ducati Desmosedici GP16 i lentament està aconseguint-lo. En la FP2 ha arribat a ser cinquè en la classificació a pocs minuts de la final i demà s’espera per donar un altre pas endavant per intentar lluitar entrar en Q2.

Loris Baz ha reservat pneumàtics per demà i ha passat gairebé tot el dia treballant en la millora de l’aplicació de la Ducati al circuit exigent a Texas. Tot i que ha acabat el dia amb una caiguda, té clar el perquè i demà espera poder millorar per aconseguir la millor posició possible en els cronometrats.


“Ha estat un dia força positiu. Com vaig dir abans d’arribar aquí, encara m’hi he d’adaptar millor a la moto, però avui m’he trobat una miqueta millor sobre de la moto i l’estil de pilotatge em va sortint més natural. Així és com hem de treballar i jo he d’aconseguir canviar per treure el màxim de la moto. Vull aprofitar per donar les gràcies a l’equip per la seva paciència i per donar-me la tranquil·litat necessària per aconseguir el nostre objectiu, perquè tot i que encara no estem on hem, on deuriem estar, segur que arribarem més tard o més d’hora. Però sense el seu suport seria tot més complicat. ”


“El primer dia ha estat una mica més complicat que l’Argentina, però no estem tan malament com sembla en la classificació. Aquest matí no he volgut muntar pneumàtics nous al final i crec que fer tota la sessió amb els mateixos pneumàtics ens ha donat una valuosa informació per a la carrera. A la tarda he millorat bastant i rodant només el feeling ha estat bo. al final he muntat una goma nova darrera per així guardar-me un set bo per demà, però encara que sabia que empenyeria bastant, en arribar a la corba numero 1, he comès un petit errada i he caigut. Espero millorar en el FP3 per intentar passar a la Q2”.