Avui diumenge, al Gran Premi d’Espanya s’ha vist truncada la idea de poder acabar una bona carrera per a la Reale Avintia Academy.

Aquest matí, Vicente Pérez realitzava un warm up amb il·lusió i la idea de poder lluir-se i quedar en una posició òptima de Moto3.
Els ingredients estaven posats en carrera, però la mala sort ha aconseguit que el nostre pilot valencià s’hagi anat a terra al revolt 13 del traçat andalús; tan sols, en

la segona volta s’han acabat les seves opcions.

Ara, Vicente ja té posada la mirada en la propera cita del FIM CEV, que serà d’aquí a quinde dies al circuit francès de Le Mans. L’equip està satisfet perquè s’està anant pel bon camí i es pot fer una temporada molt bona.

“El cap de setmana ha estat positiu perquè hem fet una bona feina, tant l’equip com jo. Hem tingut un contratemps en cursa, encara que m’he caigut tot sol. Ja estic mirant cap al FIM CEV de Le Mans a veure si podem estar en els llocs de davant. Al cap de setmana de nota li donaria un 7,5; els dos punts i mig de menys són per la carrera. He après molt aquests dies, perquè aquí fins a l’últim de Moto3 va ràpid. Vull agrair una vegada més al meu equip i la meva mànager Tomàs, que fa tot el possible perquè jo estigui aquí. La propera prova de Le Mans és diferent perquè directament comença amb els cronos, però anem amb moltes ganes perquè sortim del Mundial amb un gran ritme. Espero estar davant des del principi i poder rematar amb una bona carrera.”

“El treball de Vicente durant tot aquest Gran Premi ha estat molt bo; ha estat molt ràpid, competitiu i la moto, l’equip ha estat magnífic. El podi o la victòria, ja que és un pilot molt competitiu i amb un bon equip de pack ha estat francament bo, però la pena ha estat la cursa. S’ha vist en P19 i estant forta, però li ha faltat aquest punt de calma que dóna l’experiència. Vicente ha d’estar preparat mentalment per lluitar a Le Mans per el podi o la victòria, hi ha que és un pilot molt competitiu i amb un bon equip darrera.”