El clima de dissabte a Le Mans ha donat treva als pilots del FIM CEV a poder disputar una cursa en condicions de sec. Els pilots de Reale Avintia Academy,

Makar Yurchenko i Vicente Pérez, tenien grans expectatives posades en el dia d’avui, per poder possar un bon punt final a la cita francesa.
Vicente Pérez ha creuat la línia de meta en una magnífica sisena plaça, després d’haver remuntat més de vint posicions. El pilot valencià sortia des del lloc 28è de la graella i amb un bon ritme, amb el que ha pogut realitzar una excel·lent carrera. Ell esperava estar al podi però encara queda molt campionat.

Makar Yurchenko ha partit des de la pole i s’ha mantingut en els sis primers llocs, en la major part de la cursa. Però, ha anat perdent llocs fins a quedar finalment en la tretzena plaça. El ucraïnès no se sentia còmode amb la moto i en les corbes li era complicat frenar. Finalment ha estat tretzè i, encara que no està satisfet, ha fet una bona feina.

“Estic bastant content, però ha faltat acabar dins el primer grup. Però després d’una crono difícil acabar avui en sisena posició és per anar-te amb un bon gust de boca. Teníem bastant ritme per estar en el grup de davant però he estat centrat en avançar al segon grup i el primer s’ha escapat. És una bona remuntada i ara estem ja pensant a Montmeló. Moltes gràcies a tot l’equip i al meu mànager.”

“Avui ha estat un inici feliç des de la pole position, perquè és la primera vegada per a mi. L’arrencada ha estat bo però des de la primera volta he notat que el setting no era molt bo. Tenia molts problemes amb la part davantera de la moto i no podia frenar bé. Això passa quan no tens entrenaments lliures i no estic gens content amb el resultat. Espero a Montmeló per poder millorar.”

“Sabor agredolç. Makar no ha tingut un bon feeling amb la moto, tot el cap de setmana plovent i la cursa ha estat la primera vegada que hem rodat en sec, una llàstima després de fer la pole. Vicente ha fet una gran remuntada, sortint el 28 i finalitzant en la sisena posició, ha pogut donar mostres del seu gran potencial … de cara a Montmeló estem molt animats.”