Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá sortiran demà al Gran Premi d’Àustria des de la dotzena i 14a posició, respectivament. Els dos ha començat el dia decidits a passar a la Q2, però finalment només Loris Baz ha aconseguit el seu objectiu després de classificar setè en el FP3 amb una gran volta en 1’24.097.

Héctor Barberá s’ha quedat a les portes i, després a la Q1 ha acabat quart a només dues dècimes del més ràpid. De fet, amb el seu temps hauria estat molt més amunt a la Q2, però l’espanyol confia a poder millorar una mica més la posada a punt de la seva Ducati i remuntar en la cursa a 28 voltes de demà.

Loris Baz ha intentat millorar en la Q2, però no s’ha trobat tan còmode com al matí i ha acabat dotzè. Com Barberà espera poder aprofitar el seu gran ritme de carrera i lluitar per acabar entre els deu primers

“Fins arribar a la Q2 tot el dia ha anat molt bé, però després ha anat fatal. No he aconseguit donar la volta que hauriade haber fet, m’he passat moltes vegades i no tenia el mateix ‘feeling’ amb la roda de davant que al matí . Però estic satisfet perquè hem provat moltes coses avui per estar més amunt i això és el bo d’entrar directe a la Q2. Al final no ha sortit la volta, però tampoc canvia tant per a la carrera sortir de la tercera o la quarta línia. L’important és que hem treballat molt bé durant tot el cap de setmana, al FP4 hem donat més de 20 voltes per veure el rendiment dels pneumàtics i demà veurem què passa, però l’objectiu serà acabar entre els deu primers.”

“Al final no ha pogut ser, m’ha faltat només una dècima per passar, però no ha pogut ser. Està tot molt ajustat, però de totes maneres nosaltres seguim apretant i avui hem millorat bastant respecte al primer dia. He acabat el quart a la Q1 a dues dècimes del més ràpid. On més perdo és en les dues corbes de l’ esquerres, però tenim algunes idees per provar matí en el warm-up i crec que el ritme de carrera no ha estat dolent, així que confio poder fer-ho bé demà.”