El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá, ha estat intervingut amb èxit d’una fractura a la clavícula esquerra. L’operació ha estat portada a terme pel Dr. Xavier Mir, a l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona. Barberà presentava una fractura del terç mitjà de la clavícula esquerra amb cinc fragments ossis i el Dr. Mir ha necessitat una hora i mitja per col·locar una placa de titani amb 6 orificis i fixar els tres fragments més petits amb cargols de petits fragments. Ha estat una intervenció complicada perquè tenia un antic call d’una fractura anterior en la mateixa clavícula que el pilot es va produir en la seva adolescència.

El pilot valencià va patir una caiguda ahir dimecres mentre entrenava amb una moto de mitjana cilindrada a les pistes de l’escola del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo i va viatjar directament a Barcelona.Héctor Barberá romandrà ingressat 48 hores i podrà començar la rehabilitació en 4 o 5 dies.

La seva participació en el test de Qatar la setmana que encara està en dubte, però segur que no tindrà problemes per disputar el primer Gran Premi de la temporada 2017 a Qatar del 23 al 26 de març.