Avintia Racing té el plaer d’anunciar que l’Héctor Barberá i en Loris Baz seguiran defensant els colors de l’equip al Campionat del Món de MotoGP de 2017. L’Héctor Barberá ha demostrat un gran nivell en la primera part de la temporada, arribant a l’equador del campionat com millor pilot Ducati, i setè a la classificació, amb una Desmosedici GP14.2. Per l’espanyol de 29 anys, serà la seva cinquena temporada amb Avintia Racing i gràcies als seus bons resultats, al 2017 disposarà d’una Ducati Desmosedici GP com les que porten aquest any els pilots de fàbrica.

En Loris Baz està disputant la seva primera temporada amb Avintia Racing després de lluitar amb en Barberá al 2015 pel títol de la categoria Open i, encara que no ha obtingut bons resultats a la primera part de la temporada, el francès de 23 anys va mostrar un gran potencial a la pretemporada i en les primeres carreres. L’equip està convençut que pot lluitar regularment per estar al Top 10, i l’any que ve, amb una moto més evolucionada, tindrà l’oportunitat de demostrar-ho.

HÉCTOR BARBERÀ # 8

“Estic molt content perquè crec que en els anys que portem junts hem demostrat una gran progressió, i en tot just tres anys, hem passat d’estar vintens a estar setens al campionat, i amb aquesta moto. L’equip ha crescut moltíssim, ho hem fet junts i estic contentíssim de renovar un any més, especialment perquè per fi tindrem una moto realment competitiva, una moto amb la qual podem somiar en fer alguna cosa gran. Tinc un equip molt competent, som com una família i sempre es busca la perfecció en tot el que fem. Ajudant-nos tots hem crescut moltíssim i ho hem fet junts. En Raúl és un somiador, s’avança al futur i sense la seva passió per tot el que fa, l’experiència que aporta a l’equip Bocha, i el suport que ens dóna sempre l’Antonio tot això no seria possible “.

LORIS BAZ # 76

“El primer és donar les gràcies a l’equip per voler-me un any més, perquè amb les dolentíssimes carreres que hem fet aquest any, el més normal hauria estat no donar-me una altra oportunitat. Però crec que vam començar bé a la pretemporada i també a les primeres carreres, he demostrat que tan dolent no sóc. Ara cal intentar tornar a on érem i tractar de lluitar amb l’Hèctor. Tenir el futur clar per a l’any vinent em treu molta pressió, perquè després de la lesió ha estat molt complicat i per això vull donar les gràcies, a en Raúl, a en Bocha i a l’Antonio, perquè és un equip on em sento molt bé i crec que tenim moltes coses que demostrar. Em vaig lesionar en el pitjor moment, però ells el que han fet és tranquil·litzar-me i llevar-me la pressió. Només espero poder agrair fent el millor en les nou carreres que falten i encara millor al 2017. ”

AGUSTÍN ESCOBAR #TEAM MANAGER

“Estem molt contents de seguir un any més amb l’Héctor i en Loris, perquè a més de bons pilots són dos grans persones. Tenim un equip professional, però que també és una gran família i per això volem continuar un any més. L’Hèctor ja està demostrant el potencial que té, i en Loris crec que aquest any pot tornar a recuperar les bones sensacions de la pretemporada i que té molt més gas que el que ha demostrat fins ara. I l’any que ve amb les motos noves, segur que els dos ho faran molt millor. També vull donar les gràcies a Ducati per seguir recolzant-nos un any més i esperem poder recompensar-los amb bons resultats. ”