Reale Avintia Academy – FIM CEV França – Circuit de Le Mans

Les expectatives per a la carrera del FIM CEV a Le Mans eren molt bones en el Reale Avintia Academy, després dels ritmes que tenien divendres els pilots de Moto3.
Vicente Pérez ha començat la cursa des de la setena posició i aquest dematí ha liderat els temps durant el warm up, de manera que la confiança estava posada en ell per pujar al podi. El pilot valencià ha estat la major part de la carrera dins de les tres primeres posicions. Vicente ha tingut un ensurt, que gairebé li costa una caiguda i això li ha fet mantenir la calma i preferir assegurar-se els punts. Finalment ha creuat la línia de meta en la setena plaça i ha pogut puntuar.

Barry Baltus, que en el warm up d’aquest dematí ha fet el tercer millor temps, ha tingut mala sort en la sortida de la cursa xocant amb un altre pilot i s’ha anat a terra i no ha pogut continuar.
Andreas Pérez, que encara segueix ressentit de la seva lesió de clavícula, ha pogut evolucionar i agafar experiència en un circuit que era desconegut per a ell. Ha acabat la carrera a la P24.

Andrea Cavaliere, a poc a poc va adaptant-se i evolucionant dins de l’equip, ha finalitzat un cap de setmana d’aprenentatge i ha acabat la carrera a la P34.

TEAM MANAGER REALE AVINTIA ACADEMY

“Els resultats no han estat els esperats. Ha estat una llàstima, ja que Vicente ha lluitat pel podi fins a la meitat de carrera arribant-se a col·locar en segona posició marcant volta ràpida, però després d’estar a punt de caure ha perdut la confiança i ha assegurat la setena posició, que li permet estar en sisena posició en la classificació general. Barry ha caigut a la sortida quan un pilot l’ha tocat, una llàstima perquè després de finalitzar en tercera posició en el warm up teníem confiança de fer un bon treball. Andreas, que torna després de dues lesions, ha aconseguit agafar experiència i ha estat capaç de finalitzar en el segon grup. Cavaliere segueix millorant cursa a cursa. “