Acadèmia Reale Avintia – Jerez – Circuit de Jerez, Ángel Nieto

Aquesta fi de setmana (del 21 al 23 de setembre) l’Acadèmia Reina Avintia i els seus pilots del FIM CEV tornen amb les pilés recarregades, per disputar la cita d’Andalusia al Circuit de Jerez – Ángel Nieto. Després de dos mesos de parada en el calendari del campionat, els pilots de l’equip tornen a donar el 100% i aconsegueixen bons resultats en aquesta séptima cita de la temporada 2018.

Els dos pilots de Moto3 han estat disputats el passat cap de setmana de la Copa del Rei de Red Bull en el circuit Aragó de Motorland.

Carlos Tatay es troba molt fort després d’aconseguir un tercer i segon lloc a la Copa del Rei de Red Bull de Aragó. El pilot valencià va pel camí correcte pel seu treball i esforç, pel que aquest cap de setmana té moltes possibilitats per estar en el més alt de la classificació.

Per la seva banda, Barry Baltus, que ha demostrat el seu gran talent en diverses cites d’aquesta temporada aconseguint una victòria, com a Estoril quan encara competia a la Copa de Talent Europea, és un dels pilots amb major ritme del campionat.

A la European Talent Cup, hem tornat a Adrián Huertas, que va pujar a Moto3 i de nou torna a la categoria on va començar l’equip. El pilot madrileny, que no ha tingut molta sort en la última cita de la Copa Rookies, amb alguna sortida de pista i sense poder demostrar el seu potencial, segueix entrenant i espera evolucionar al FIM CEV de Jerez.

Iker García ha estat entrenant durament aquest descans del FIM CEV i acudeix a Jerez amb ganes de fer un millor fi de setmana per a l’equip i ell.

El alemany Nicolas Czyba torna després de la seva absència a la cita d’Aragó, degut a una important caiguda que va patir i que aquest cap de setmana espera recuperar el temps perdut.

En aquesta cita de Jerez es comptarà amb dues carreres tant de Moto3 com de la Copa d’Europa de Talents.

EQUIP MANAGER

“Aquesta fi de setmana es presenta molt apassionant … tant amb Carlos Tatay com amb Barry tenim bones expectatives, amb l’objectiu de seguir creixent”.

“La veritat que ara mateix no em estic posant pressió de cara a aquest cap de setmana, però anem a treballar dur i intentarem fer el millor possible. Entre el FIM CEV i la Rookies hi ha algunes diferències bàsiques de moto, i algunes d’organització, és a dir, en el FIM són dos dies d’entrenaments lliures, un día de clasificatories i l’altre de carreras, i en la Rookies, per falta de temps hi ha que es competeix junto a MotoGP sols podem fer un día d’entrenamients lliures junt a una classificació al final del día i dos días ambdues carreras”.

“Em trobo bastant bé, amb moltes ganes de seguir aprenent. Intentaré donar el millor de mi com sempre. Aquesta fi de setmana intentaré concentrar-me per lluitar en el lloc que em toca “.

“ Estic molt animat perquè hem fet bons entrenaments aquest estiu per preparar aquesta carrera. El objectiu es disfrutar damunt de la moto, llavors els objectius surten.”