Reale Avintia Academy 77 – GP de Catalunya – Circuit de Barcelona-Catalunya

Els pilots de l’Acadèmia Reale Avintia, Livio Loi i Vicente Pérez, no han compler les seves expectatives en la sessió de classificació d’avui per al Gran Premi de Catalunya.

Livio Loi esperava trobar alguna cosa que li permetés anar més ràpid, però no era possible i demà sortiria del 27è lloc amb una millor volta de 1’50.247. El motorista belga no està 100% còmode amb la moto i perd temps en diverses zones del Circuit Barcelona-Catalunya.

L’escalfament del diumenge al matí serà crucial per provar diferents escenaris en el seu KTM per fer una baralla amb el grup principal de la carrera de Moto3. Vicente Pérez ha brillat durant el FP3 aquest dematí i ha acabar a vuitè lloc, i ha fet una empenta a la classificació intentant repetir la seva actuació a la tarda. Però en els últims minuts de la sessió, ha patit una forta caiguda. Després d’un primer revisió a la clínica del circuit, ha estat traslladat a l’Hospital General de Catalunya per raigs X. Els metges han descartat les fractures, però Pérez romandrà a l’hospital fins a la tarda. Només demà decidirà amb l’equip si participarà al Gran Premi de Catalunya.


“Hem provat diverses coses a la moto per intentar trobar una millor manera, però res ha funcionar com estava previst. Hem de consultar les dades aquesta nit i veure on podem millorar. Encara estem molt lluny del cap davant i necessitem trobar alguna cosa per anar més ràpid i tenir millors sensacions, perquè hauríem de estar molt més alts. Si la sensació es manté amb la moto, la cursa serà dura, perquè perdem en moltes zones del circuit. Espero trobar alguna cosa que em permeti lluitar “.


“D’una banda estic content i, d’altra banda, estic molt trist. A l’FP3 vam fer un gran treball i vam trobar el camí correcte. Hem començat a classificar amb molta motivació, però no he tingut la millor sensació davant. A la darrera volta, estava a punt de fer un bon temps, però un altre corredor s ́ha estavellar davant meu i no he poder evitar-ho i m ́he estavellar també. Vull donar les gràcies al meu equip, perquè sempre treballen molt i aquest cap de setmana no és una excepció.”.