IRTA Moto3 Test – Circuito de Jerez

El pilot de l’equip Reale Avintia Academy, Livi Loi, ha completat tres dies de test al circuit de Jerez com preparatiu per a la primera carrera de l’any que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març a Qatar.

El temps no ha acompanyat a Jerez de la Frontera i els pilots de Moto2 i Moto3 no han pogut estar en pista tot el que els hauria agradat. Així i Livi Loi ha aprofitat bé el temps en sec per i també en mullat. El pilot belga ha acabat en el Top 10 en la combinada de temps dels tres dies, però més que la posició, el més positiu dels entrenaments han estat les bones sensacions amb la moto i amb l’equip.

Abans de viatjar a Qatar per a la primera carrera de l’any, Livi passarà demà per Madrid per a la presentació dels projectes de Reale Avintia en el Campionat del Món de MotoGP, Moto3, FIM CEV Moto3 / Moto2 i European Talent Cup.

“Estic content perquè ha estat un test molt positiu tant en sec com en mullat. Llàstima que el temps no ens ha permès treballar més, però hem aprofitat el temps al màxim en sec provant moltes coses diferents i hem trobat coses importants amb la direcció que hem de preses amb la posada a punt de la moto. Ha estat un test molt important per aquest motiu i crec que els temps, donades les condicions de la pista, han estat força bons. Estem preparats per començar a Qatar i tots en l’equip tenim moltes ganes que arrenqui el campionat ”.