Reale Avintia Academy – GP d’Itàlia – Mugello

Des de l’inici de fi de setmana, en el traçat italià de Mugello, les coses no han estat gens fàcils per Livio Loi i l’equip Reale Avintia Academy.
El pilot belga no ha aconseguit una bona velocitat en el pas per corba i això no ha permés rodar amb el ritme necessari per estar davant.

En l’escalfament d’aquest matí, Livio ha baixat tres dècims respecte al temps dels cronometrats d’ahir, però un dolor en el seu braç dret que ha iniciat al començament de la carrera, ha impedit que progressi. Finalment Livio ha finalitzat el Gran Premi d’Itàlia en la posició 24 i preocupat pel seu problema en el braç. La següent cita tindrà lloc del 15 al 17 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, on espera deixar enrere tots els imprevistos d’aquest cap de setmana.

“Al final hem lluitat tot el cap de setmana amb la moto i avui en carrera amb el dolor en el meu braç.. En les dues primeres voltes, he pogut tirar però a mesura que avançava el dolor en braç ha anat a més. En la última part de la carrera ja no podia donar gas, canviar de marxa i fins i tot frenar. Ha estat

gairebé impossible aguantar fins al final. Ara tindrem que veure a casa d’on ve el dolor, perquè això no pot passar un altre cap de setmana. “