Acadèmia Reale Avintia – GP de Catalunya- Circuit de Barcelona-Catalunya

L’Acadèmia Reina Avintia es prepara per viure el GP de Catalunya més dur en la història de l’equip. Es viuen uns moments molt difícils després de la pèrdua del petit Andreas Pérez, després de l’accident que va passat cap de setmana al FIM CEV de Barcelona.

Vicente Pérez, correrà com “comodí” a la categoria de Moto3 i espera honrar al que va ser el seu gran company i amic al Mundial de Moto3.

Per la seva banda, Livio Loi, que no va tenir un Gran Premi d’Itàlia de Moto3, res fàcil, en el Circuit de Barcelona-Catalunya va a lluitar al màxim per poder dedicar-ho a Andreas, a qui li agradava molt com a amic i com a pilot.
La estructura del Reale Avintia Academy per al Campionat del Món de Moto3 i el Món Junior FIM CEV és compartida, pel que la perduda d’Andreas ha estat molt dura per a tots els membres de l’equip, inclòs Livio.

“El primer de tot és que està sent molt dur el que li ha passat a Andreas Pérez. Va ser un pilot ràpidíssim a la pista, però era fins i tot molt millor com a persona, tenia un caràcter extraordinari. Andreas era un amic veritable i en Barcelona correré per a ell, faré tot el que pugui en el seu honor. Espero aconseguir un gran resultat amb l’equip en aquests moments tan complicats. Luitarem al màxim per Andreas.”

“El que ha passat amb Andreas ha estat molt dur. La veritat és que ara mateix no tinc ganes de correr allà, però tractaré d’aprendre molt d’aquesta nova oportunitat al Mundial i vaig a donar-li tot per ell. Sempre ha confiat molt en mi i anem a donar-li tot, per poder dedicar-li a Andreas una bona carrera.“