l’equip Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá, sortiran demà des de la 17a i 19a posició de la graella per al Gran Premi d’Austràlia.

El segon dia d’entrenaments a Phillip Island ha tingut de tot i, mentre al matí els pilots han rodat en condicions de mullat, a la tarda han pogut disputar els entrenaments classificatoris amb l’asfalt sec. En aquestes condicions tant Baz com Barberá han fet un pas endavant i, encara que la seva posició no ho reflecteix, tots dos compten amb un gran ritme per a la carrera i esperen poder remuntar per lluitar per les deu primeres posicions.

Si finalment, com apunten les previsions, la cursa es disputa en mullat, Barberà és una mica més optimista que Baz. No en va l’espanyol ha acabat aquest matí amb el novè millor registre. Però si el warm-up també es disputa en mullat, Baz espera millorar les seves sensacions i preparar-se bé per a la carrera.

El Gran Premi d’Austràlia començarà més tard del que és habitual, amb la cursa de MotoGP programada per a les 16.00 hora local (07:00 CET).

“Hem millorat molt des d’ahir, però com aquest matí ha plogut hem hagut de fer-ho tot en el FP4 i ens han faltat unes voltes més per agafar bé el ritme per donar un altre pas en la Q1. Aquí a totes les Ducati, excepte a ‘ Dovi ‘ens està costant bastant. A veure demà que temps fa per a la carrera, si és en sec tenim opcions de fer-ho bé, si és en mullat haurem d’aprofitar el warm-up per millorar perquè aquest matí no hem anat bé i des de Misano no he tingut el mateix ‘feeling’ en aigua amb aquesta moto.”

“Avui hem treballat una miqueta millor, les condicions del matí han estat força particulars, però a la tarda hem millorat bastant. Per això crec que si a la cursa la pista està seca podrem fer una bona actuació. Hem fet bastants canvis en la moto i tots han estat positius, la volta ràpida potser no ha anat com esperàvem, però el ritme ha millorat molt i és factible fer una bona remuntada. Espero divertir-me pilotant i sobretot que no faci molt aire, perquè aquí és el meu principal ‘handicap’. Si plou crec que també podem anar bé, tal com hem vist en el FP3”.