Els pilots de Avintia Racing han començat els preparatius per la temporada 2017 a València i les conclusions han estat molt positives. Els dos pilots que han pogut estrenar les motos amb què competiran la pròxima temporada, la Ducati Desmosedici GP 2016, Héctor Barberá, 2015 i La Loris Baz. Les sensacions amb les noves motos han estat molt positives i els dos han destacat el potencial de les seves noves muntures.

Héctor Barberá s’ha centrat en treballar en la seva posició sobre la moto i conèixer-la millor més que és buscar una volta ràpida. El primer dia acabar novè a tant sols de tres dècimes del primer, m’entres que avui ha estat dècim cinquè a poc més d’un segon. El espanyol només ha ha utilitzat els quatre pneumàtics de compost tou que Michelin havia portat per aquest dos dies d’entrenaments, ja que la temperatura mai li ha permès rodar amb el compost més dur. Però en general, les sensacions han estat positives i espera donar un altre pas a Jérez de la propera setmana.

Loris Baz ha tornat a somriure desprès de aquests dos dies a València. A més de moto, el Francès ha estrenat tècnic, Paolo Zavalloni, i tot ha funcionat molt bé. Com Héctor creu que la moto té moltíssim potencial i la primera presa de contacte no ha pogut ser més positiva.

“Han estat dos dies força positius perquè hem fet bastants proves per trobar-me cada vegada millor sobre la nova moto. Hem tingut un ritme molt constant i encara que al final ens ha faltat fer una volta ràpida, estic content amb la feina que hem fet. Quatre pneumàtics per a dos dies són molt pocs, i l’opció dura de Michelin no l’hem pogut utilitzar. La moto ja la coneixia de les carreres que vaig fer al Japó i Austràlia, i he pogut confirmar que funciona molt bé i té moltíssim potencial. En aquests dos dies ens hem centrat en adaptar-me a la moto i agafar feeling. Acabem de començar i ara tenim altres tres dies a Jérez on espero treure més conclusions, també hem vist moltes novetats i canvis, i en general crec que la temporada que serà molt divertida perquè ha pujat molt el nivell”.

“Estic content perquè el test ha anat força bé i sobretot perquè els problemes que hem tingut durant tota la temporada han desaparegut pràcticament del tot amb aquesta moto i també hem comprès el per què, i bàsicament és que la moto és millor, a més et permet ser més constant amb els temps, cosa que ens ha costat molt aquest any. També he estrenat nou cap de mecànics, Paolo, i encara que ens coneixem poc ens hem entès força bé i estic content. Per fi hem tret conclusions positives en sec aquest any, encara que hagi estat preparant el que ve. A veure com va la setmana que ve a Jérez on espero fer un altre pas endavant. “