Els pilots de Reale Avintia Racing han completat un test de dos dies al Circuit de Barcelona-Catalunya amb resultats molt positius. Héctor Barberá i Loris Baz han tingut l’oportunitat de treballar amb els nous pneumàtics davanters que Michelin introduirà en el campionat des de la pròxima carrera i tots dos han acabat molt satisfets després de les dues jornades d’entrenaments a Barcelona.

Barberá ha seguit treballant en millorar les seves sensacions amb el tren davanter de la seva Ducati i ha pogut confirmar el bon ‘feeling’ que va tenir el passat diumenge, a les poques voltes que va poder donar a Le Mans. El pilot valencià ha completat avui un simulacre de carrera i acabat el test amb un temps de 1’44.469, a només quatre dècimes de Jorge Lorenzo, el pilot més ràpid de Ducati a Montmeló.

Loris Baz ha donat moltes voltes, 135 en els dos dies, i ha treballat provant solucions que durant un cap de setmana de carreres no és possible avaluar. Moltes d’aquestes proves han tingut un resultat positiu i, el millor de tot, és que el francès ha trobat bones sensacions amb el nou pneumàtic davanter de Michelin. Baz també ha realitzat un simulacre amb resultats molt positius.

Aquest test ha servit per preparar el Gran Premi de Catalunya, que tindrà lloc dins de 16 dies en aquest mateix escenari. Però els pilots de l’equip Reale Avintia Racing primer viatjaran a la Toscana, per disputar el Gran Premi d’Itàlia a Mugello.

“Han estat dos dies molt importants i m’he trobat cada vegada més còmode amb la moto. A Jerez vam fer un pas endavant, però a França, amb les condicions i el problema en carrera no vam poder confirmar-ho. Però aquí m’he trobat bé de seguida i hem millorat encara més. Hem pogut provar una altra vegada el pneumàtic davanter nou de Michelin, i encara que potser no eren els més adequats, les conclusions han estat molt bones. Ara cal preparar-se bé per Mugello i poder demostrar que tornem a ser ràpids.”

“El test ha estat molt positiu i hem pogut provar moltes coses a la moto. Algunes han anat bé, altres no, però que podrien funcionar en altres circuits, però en general ha estat un bon test. També crec que ha estat bo positiu per a Michelin, perquè han pogut veure que cal treballar una mica en els pneumàtics per a la carrera. Amb el davanter nou he aconseguit tenir bones sensacions i avui hem fet un simulacre de carrera que ha anat molt bé. Hem donat moltes voltes i em vaig content. Ara toca agafar forces per al mes de carreres que tenim per davant.”