Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, ja estan de camí a Le Mans, on tindrà lloc aquest cap de setmana la cinquena prova del Campionat del Món de MotoGP. El Gran Premi de França és la cursa de casa de Loris Baz i enguany arriba disposat a donar una alegria als seus seguidors en el mític circuit gal. En l’última carrera a Jerez les coses no van sortir com esperava, però en el test va fer un pas endavant i arriba al màxim per donar-ho tot davant del seu públic.

Però encara que Loris corre a casa, el seu company Héctor Barberá també arriba a Le Mans amb la motivació pels núvols després d’un dia de test molt positiu a Jerez. Després de canviar la seva posició sobre la moto, per fi ha trobat les sensacions que li faltaven amb el tren davanter de la seva Ducati Desmosedici GP16, i aquest cap de setmana espera poder confirmar aquest bon ‘feeling’ amb un gran resultat.

El circuit de 4.185 metres ha estat completament reasfaltat durant l’hivern, per tant, el divendres serà un dia important per a comprovar l’adherència de la nova superfície de Le Mans i treballar en la posada a punt de les motos.

“Arribem al Gran Premi de Le Mans després de trobar unes sensacions molt esperançadores en el test de Jerez. El circuit crec que ens pot anar bé i haurem de veure com va el nou asfalt. Però el més important és el pas endavant que vam donar pel que fa a ‘feeling’ amb la moto, i aquest cap de setmana és el moment de donar-li la volta a la truita. Les primeres carreres han estat molt difícils perquè no tenia sensacions amb la roda del davant, però a Jerez vam modificar molt la meva posició sobre de la moto i vaig poder començar a empènyer més i a rodar més ràpid. Crec que hem trobat el camí i a Le Mans hem de confirmar-ho.”

“La carrera casa sempre és una cosa molt especial, sempre em fa il·lusió córrer davant de tota la gent que ve a aquest Gran Premi perquè és una cosa molt bonica. També hi ha molts més compromisos i distraccions durant el cap de setmana, tots els meus patrocinadors estaran en Le Mans, per la qual cosa és important organitzar bé tot per estar centrat en las carreras. Es preveu un temps bastant bo i el circuit ha estat reasfaltat, així que canviarà tot bastant. A Jerez no ens va anar molt bé, però Le Mans és un circuit on ens pot anar millor, hi ha grans frenades i aquest és un dels meus punts forts amb aquesta moto. Així que espero poder fer una bona carrera i dedicar-la als meus fans. “