Després d’un cap de setmana de descans dels pilots de Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, viatjaran aquest cap de setmana al circuit d’Assen per disputar la vuitena cita del Campionat del Món de MotoGP 2017. El Gran Premi d’Holanda serà el primer de dos caps de setmana de carreres consecutius que marcaran el final de la primera part de la temporada a Alemanya. Però abans de posar rumb Sachsenring, Barberá i Baz disputaran el famós ‘Dutch TT’ a Assen aquest diumenge.

El circuit de 4,5km és un dels predilectes dels pilots de Reale Avintia i tots dos esperen estar lluitant pel ‘Top 10’ a la Catedral del Motociclisme. L’any passat la carrera va ser interrompuda per la pluja i després de 14 voltes i en la segona part a 12 voltes, Héctor Barberá va aconseguir remuntar fins al sisè lloc.

Per Loris Baz serà la seva primera vegada a Assen amb Ducati, l’any passat es va perdre la cursa per una lesió, però aquest cop arriba amb moltes ganes de lluitar per un bon resultat.

“Després del bon cap de setmana a Barcelona aquesta setmana he estat entrenant molt dur i amb més motivació que mai. Arribo a Assen amb moltes ganes de millorar el que vam fer en l’última carrera i acabar d’oblidar la primera part de la temporada amb un altre gran resultat. El circuit m’agrada molt i haurem de treballar dur des del divendres per treure el màxim partit dels pneumàtics i triar bé els de carrera. Serà important fer-ho bé a Assen i a Alemanya per acabar la primera part de la temporada amb bon gust de boca. ”

“Estic content d’anar a Assen perquè és un circuit que m’encanta. El cap de setmana de descans ha vingut bé perquè estava una mica cansat després de Mugello i Barcelona. Però a més de descansar he entrenat bé per arribar fort a un dels meus circuits predilectes. L’any passat estava lesionat i no vaig poder córrer allà, així que estic desitjant poder rodar amb la meva Ducati. S’haurà de veure com va el cap de setmana perquè, tot i que les previsions no són dolentes, a Assen sempre pot aparèixer la pluja. També caldrà treballar per triar bé els pneumàtics. L’important és que vaig amb ganes d’acabar bé la primera meitat de la temporada amb les dues properes carreres.”