Reale Avintia Academy – GP de França – Circuit de Le Mans

La mala sort ha estat la tònica general al Gran Premi de França de Moto3 i Livio Loi ha sofert la seva part.
El pilot de la Bèlgica va ser a la dècimoctava posició i amb un ritme molt bo en carrera, va ser sancionat amb un “Ride Through” al considerar la Direcció de Carrera que Loi havia avançat en la sortida.

Després de complir la sanció, Livio ha tingut algun inconvenient al reincorporar-se a la carrera i no ha pogut tornar a rodar al ritme que tenia al començament del Gran Premi de França.
Loi i l’equip Reale Avintia Academy han tingut que conformar-se amb la 21a posició, però el que va passar a Le Mans serà un revulsiu per a la propera carrera, el Gran Premi d’Itàlia, que tindrà lloc dins de dos setmanes al circuit de Mugello .

“Em vaig donar un” viatge a través “, però no sé si va fer una sortida incorrecta, el vaig veure després però jo no ho creec. No va sentir això, jo va sortir quan

les llums es van apagar, però cal que ho acceptem. Antes de la penalització, crec que estava fent un bon començament de carrera. Aleshores tenia que anar una mica al límit perquè va sorgir algun problema quan es van treure les marxes. Sense tot això, estic segur que avui podria haver-hi agafat alguns punts, però no ha estat possible ser. Continuarem treballant per la següent a Mugello “.