Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá han acabat el primer dia a l’Argentina amb diferents sensacions. Al matí Barberá ha acabat vuitè i confiat en poder millorar en la sessió de la tarda, mentrestant Baz, ha tingut un problema electrònic en una de les seves motos ha acabat més endarrerit.

Però a la tarda ha passat el contrari. El pilot francès de l’equip Reale Avintia Racing ha donat un gran pas endavant, i després de millorar els seus temps amb el pneumàtic del darrere dur de Michelin, ha sortit a l’atac amb el tou i s’ha fet amb el sisè millor temps del dia. Per a Barberá l’última sessió del dia ha estat més complicada i al final ha acabat 15è en la combinada de temps. La primera jornada al circuit de Termas de Río Hondo ha estat molt disputada amb quinze pilots en menys d’un segon.

“Aquest matí hem tingut un problema en una moto, però no ha estat res. A més aquí la primera tanda només serveix per netejar la pista i no era molt important. A la tarda hem provat diverses coses que han funcionat molt bé, he fet molt bon temps amb el pneumàtic del darrere dur, i al final he muntat el tou i darrere de Maverick he fet un temps molt bo. Crec que podria haver estat millor amb el dur davant, però estic molt content. Cada vegada que surto a la pista millorem i això és el més important. Gaudeixo molt a sobre de la moto i tot i que tinc gastroenteritis, el dia ha estat molt positiu”

“No estic content. Al matí ha anat més o menys bé, però a la tarda ens hem planificat malament i hem fet proves que no han funcionat. Tinc poc a dir, l’única cosa positiva és que anant malament, he fet el temps sol i tampoc estem tan lluny. Tenim clara la direcció per demà i l’objectiu matí al FP3 serà passar el tall per entrar a la Q2. Anem a intentar-ho, i si no ho aconseguim, estic segur que podem estar molt a prop perquè tinc bones sensacions i aquí les Ducati funcionen molt bé. “