Reale Avintia Academy – GP d’Espanya – Circuit Ángel Nieto

Les coses no han estat gens fàcils per Livio Loi i l’equip Reale Avintia Academy, el primer dia del Gran Premi d’Espanya. Però la jornada del primera jornada al Circuit de Jerez Ángel Nieto, ha servit per buscar un nou camí que permeti al pilot belga recuperar la competitivitat mostrada a Texas.
Tant el FP1 al matí, com el FP2 a la tarda, han estat complicats per Loi qui no ha aconseguit trobar bones sensacions amb la seva KTM, que li han fet situar-se al final de la taula de temps de Moto3 amb un temps d’1 ‘ 49.629.
Demà dissabte serà la clau per fer bon resultat diumenge, al Circuit Ángel Nieto. Loi ha de treballar molt dur per agafar ritme i lluitar per estar de nou entre els deu primers, a la primera cita europea de la temporada.

“Ha estat un dia molt difícil per a nosaltres; hem de veure què ha passat avui. Ara cal treballar i buscar una solució. Demà serà un altre dia, però hem de ser molt més competitius i cal estar més amunt. Els entrenaments classificatoris marquen la diferència per a la carrera. Hem d’estar més a prop del cap i per a això cal treballar molt dur.”