Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, han completat el primer dia d’entrenaments lliures per al Gran Premi de la Gran Bretanya avui a Silverstone. El clima, que sempre és un problema a Anglaterra, ha estat perfecte i les dues sessions de 45 minuts s’han disputat sota un sol radiant.

Loris Baz ha treballat per millorar les seves sensacions amb la moto del matí a la tarda i ha acabat el dia 15º. El pilot francès del Reale Avintia Racing està convençut de poder fer un altre pas demà per lluitar per entrar a la Q2, cosa que ha aconseguit en les dues últimes carreres.

Per Héctor Barberá el primer dia a Silverstone ha estat més complicat. L’espanyol ha tingut problemes al matí per aconseguir un bon temps i al costat del seu equip ha decidit fer un pas enrere i tornar a provar la posada a punt que va utilitzar a Barcelona. Els resultats han estat immediats i ha aconseguit millorar els seus temps, però no prou. Demà intentarà seguir amb la seva línia de millora per aconseguir la millor posició a la graella per a la cursa de diumenge.

“Silverstone és un circuit en el qual m’encanta rodar, però alhora és una pista molt complicada perquè té molts sots i per anar de pressa has de sentir-te bé sobre la moto. Aquest matí ha estat una mica difícil, però hem millorat bastant en el segon lliure i ens ha faltat poc per poder estar entre els deu primers. Per ser un circuit tan llarg està tot molt ajustat i estem a només 3 dècimes del ‘Top 10’. A veure si aconseguim millorar la moto una mica més, però serà complicat perquè hi ha revolts llargs i aquest és un gran problema que de moment tenim. Nosaltres sortirem amb l’objectiu d’entrar de nou a la Q2, ja veurem què passa.”

“Ha estat un dia força complicat perquè, a més que la pista sempre em sol costar una mica, aquest matí hem sortit amb els mateixos reglatges de les últimes carreres en què buscàvem que la posada a punt m’ajudés a canviar el meu estil de pilotatge . Però han passat dues carreres i és molt complicat canviar tot en mitja hora. Per això aquesta tarda hem tornat enrere i hem fet servir els reglatges que vaig portar a Barcelona on em vaig trobar còmode sobre la moto. Efectivament han funcionat bé i he aconseguit millorar els temps, les sensacions han millorat i tot ha anat rodat, però no hem tingut molt de temps. Estic convençut que demà podrem anar més ràpid i que en aquesta cursa podrem aspirar a un millor resultat.”