L’equip Reale Avintia Racing té el plaer d’anunciar la renovació del seu contracte amb Ducati Corse per seguir competint amb les motos de Borgo Panigale en el Campionat del Món de MotoGP el 2018. L’acord s’ha signat aquest cap de setmana al Circuit de les Amèriques, i l’equip disposarà de dos Ducati Desmosedici GP 2017 la propera temporada.

Després de començar la relació amb la marca italiana a la fi de 2014, l’equip ha anat creixent cada any i estrenyent els seus llaços amb la fàbrica. La primerenca renovació del contracte és un pas més en aquest sentit i una mostra de la confiança mútua d’ambdues parts.

“Estic súper content per haver renovat amb Ducati, som com una família i ens sentim molt integrats en el seu projecte a MotoGP. Teníem diverses opcions per a la temporada que ve, però la confiança i l’ajuda que sempre ens han demostrat Paolo Ciabatti i Gigi Dall’Igna ens ha fet prendre la decisió de renovar el més aviat possible. Ens sentim molt acompanyats per la fàbrica i la garantia de comptar amb les motos de fàbrica d’aquest any per a la temporada que és molt important per a nosaltres. Això ens permetrà treballar per trobar més patrocinadors i fer créixer més al nostre equip. ”

“Estem molt contents i satisfets de poder continuar la nostra relació amb l’equip Reale Avintia Racing en 2018. És un equip que va començar amb nosaltres a finals del 2014 i des de llavors no han parat de créixer al costat de Ducati. L’any que ve , creiem que l’equip tindrà una gran oportunitat de fer un òptim treball, com ja està fent aquesta temporada, i com ho ha fet en les anteriors. “