Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz creuaran l’Oceà Atlàntic aquesta setmana per disputar la segona cursa de la temporada, el Gran Premi d’Argentina.

Després d’un inici d’any positiu Héctor Barberá arriba a Termes de Riu Profund molt més fort. El tretzè lloc aconseguit a Qatar va ser el màxim al que va poder aspirar en la seva condició física i després haver perdut un terç de la pretemporada. Però a l’Argentina, on l’any passat va lluitar pel quart lloc, Barberà espera donar molta guerra amb la seva Ducati Desmosedici GP16.

El seu company al Reale Avintia Racing, Loris Baz, també està desitjant arribar Termes per seguir amb la bona progressió que ha portat durant els entrenaments hivernals i la primera cursa. El pilot francès de 24 anys va acabar dotzè a la primera prova de la temporada i a l’Argentina espera fer un pas més per lluitar pel ‘top 10’.

“Vam arribar a l’Argentina molt més forts físicament que a Qatar, i la clavícula pràcticament està totalment recuperada i he pogut entrenant més dur en els últims dies. Anem amb unes expectatives molt diferents a les de la primera cursa, el circuit m’agrada molt, el any passat vaig acabar cinquè i crec que podem fer-ho molt bé. No ens val un resultat com el de Qatar, anem al màxim i crec que diumenge podem fer una gran carrera.”

“En la primera cursa tot va anar força bé i per això tinc moltes ganes d’arribar a l’Argentina. A Qatar crec que vaig fer la meva millor carrera en sec des que estic en MotoGP, però les meves sensacions no van ser les millors, així que estic segur que podem fer-ho molt millor. A més m’encanta el circuit de Termes de Riu Profund i per això crec que podem fer-ho molt bé. Veurem com va el cap de setmana, seguirem treballant poc a poc per trobar la millor posada a punt i intentaré divertir-me a sobre de la moto.”