Sense Tot just respir Després de l’última carrera a Itàlia, Aquest cap de setmana Els Pilots del Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, Arriben al Circuit de Barcelona-Catalunya per disputar la setena prova del Campionat del Món de MotoGP.
El circuit ha patit dues canvis Importants en el seu disseny per millorar seguretat. El primer és a La Corba 10, on l’Igual que va succeir l’any passat s’utilitzés la del traçat de F1, molt més estreta i lenta que l’habitual. També s’ha variat la corba 12, i en el seu lloc ara es troba una xicana lenta d’esquerra dreta 01:00 que antecedir a l’últim revolt del circuit català.
Barberá i Baz van tenir l’ocasió de conèixer el nou traçat fa poc més de dues setmanes després realitzar un test privat a Barcelona, amb el que tots dos confien en començar amb bon pastís el cap de setmana i aconseguir un gran resultat en la cursa a 25 voltes de diumenge.


“Aquest cap de setmana anem a Barcelona, on vam fer un test fa dos setmanes i va anar força bé. Ara tenim que confirmar anant ràpid des de divendres. A Mugello creec que vam fer un bon cap de setmana, Però de diumenge vam aprendre una lliço, Sí que l’elecció dels pneumàtics ser crucial crucial. Barcelona, És una pista que se’ns dóna bé i on hem anat ràpid. Les noves modificacions canvien una mica l’essència del circuit, fill de pero igual per a tots. Nosaltres tenim que sortir a donar-lo tot , perquè estem en un punt a el que definitivament tenim que fer-ho bé, perquè en les primeres carreres sense hem acabat on voliem”.


“A Itàlia el cap de setmana ser bastant complicat i durant la carrera em vaig trobar molt malament asobre de la moto. En aquests dies he tractat de descansar per arribar bé físicament un Barcelona. Arribo confiat perquè en l’assaig ens busqui ser i no que crec tinguem tants problemes amb com a Mugello. El Circuit ha canviat molt amb les modificacions, els abans era de molt més bonic i divertit, però els canvis s’han fet per seguretat i els hem demanat els pilots. Arribo amb ganes de fer un bon cap de setmana i el treball que vam fer en l’assaig de crec que ens servirà per a ser més competitius des del primer dia.”