L’equip Reale Avintia Racing té el plaer d’anunciar l’acord de patrocini amb Motul Tech . Raúl Romero, CEO de Esponsorama i Stephane Mathieu, General Manager de Motul França, han signat l’acord coincidint amb el Gran Premi d’Espanya de MotoGP.
A més de les Ducati Desmosedici GP del Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz lluiran en els seu monos el logotip de Motul Tech en els circuits de tot el planeta.
Motul Tech és la divisió especial de la signatura de lubricants francesa que desenvolupa les seves fluids industrials i lubricants d’alt rendiment a França i a tot el món, per després vendre’ls en mercats de tot el planeta.

“Estem molt contents d’unir-nos a l’equip Reale Avintia Racing com a patrocinador i sobretot per treballar amb els seus pilots, Loris i Héctor. En Motul Tech compartim els valors i l’esperit de lluita d’aquest equip, i per això, creiem que aquest és un pas més en la nostra relació amb MotoGP. Donem la benvinguda al Reale Avintia a la família Motul Tech i espero que junts puguem aconseguir grans èxits. ”

“Comptar amb el suport d’una marca com Motul és una cosa molt important per a nosaltres i, sobretot, espero que aquest acord sigui el començament d’una llarga relació. L’equip està en constant creixement i amb patrocinadors de la talla de Motul estic convençut que el futur pot ser encara millor. ”