Andorra ha estat l’escenari ideal per a una presentació d’altura, la de l’equip Reale Avintia Racing, que aquesta temporada comptarà de nou amb Héctor Barberá i Loris Baz que correran amb Ducati.

El Circuit d’Andorra ha acollit premsa i convidats que han assistit a una espectacular posada en escena. La Ducati del Reale Avintia Racing ha arribat en helicòpter fins als més de 2500 metres d’altitud on estaven esperant Héctor Barberá i Loris Baz.

Héctor Barberá ha confirmat que no estarà en el test de Qatar a finals d’aquesta setmana per poder recuperar-se al màxim abans de la primera cursa.

Sí estarà a Losail Loris Baz, qui confia a seguir progressant per arribar al màxim a la primera cursa de l’any el proper 26 de març.

La presentació de l’equip Reale Avintia Racing ha conclòs amb una exhibició a càrrec d’Emilio Zamora, qui per uns moments ha “enganyat” a tots els presents, fent-los creure que qui portava la moto era Héctor Barberá. La premsa i els convidats que han assistit a la presentació han pogut gaudir de diverses activitats en el gel del circuit d’Andorra.

“La lesió ha arribat en el pitjor moment i no seré al proper test de Qatar. No té sentit arriscar amb la primera cursa tan propera, és millor recuperar-me totalment per arribar preparat. La veritat és que després dels problemes que hem tingut a la pretemporada això ha estat el pitjor que ens podia passar, però cal ser positiu, perquè estaré bé per quan comenci el campionat. L’equip s’ha reforçat aquest any amb l’arribada de Reale que juntament Avintia i els altres patrocinadors, com sempre ens donaran suport al màxim. La presentació ha estat una passada i la moto ha quedat preciosa. Ara només falta que tot vagi bé des de la primera cursa per lluitar per estar entre els cinc primers, o el més a prop que puguem. ”

“L’equip cada any se supera amb les presentacions, l’any passat vaig poder rodar a la neu i aquest cop amb l’arribada de la moto en helicòpter i l’actuació d’Emilio fent veure que era Héctor ha estat genial. La moto ha quedat preciosa amb els nous colors i estic desitjant tornar a pujar-hi divendres per començar els tests a Qatar i preparar al màxim la primera cursa. L’any passat no va ser com jo volia, però amb la nova moto m’he trobat bé des del primer test i crec que podem lluitar per estar entre els deu primers en moltes carreres”.