El sol ha tornat a brillar avui al Circuit Ricardo Tormo i els pilots de MotoGP han gaudit d’unes condicions excel·lents en els últims entrenaments lliures i cronometrats de la temporada. Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, no han comptat amb la confiança necessària per fer una volta ràpida a la Q1 i demà sortiran 20o i 23o, respectivament.
La cursa de demà serà l’última de l’any i també l’última per a Barberá i Baz amb el Reale Avintia Racing. Per això tots dos pilots han treballat durant tot el dia a

millorar el ritme de carrera per intentar remuntar i tancar la seva etapa en MotoGP i amb l’equip de la millor manera possible. El valencià és molt optimista i ja en el passat li hem vist protagonizar grans remuntades, mentre que Baz té com a objectiu escalar posicions durant la cursa per sumar algun punt.


“No ha estat la millor classificació de l’any, però almenys som la primera Desmosedici GP16, estem davant de Bautista i Redding. Avui hem rodat com en els tests d’hivern, per la qual cosa no hem avançat res aquest any. No estic còmode amb la moto, però em consola saber que he donat tot de mi per millorar. Per a la carrera de demà tinc confiança, perquè ja sabia que amb aquesta moto no podria fer una volta ràpida, però el ritme de cursa no és dolent i podem fer un bon resultat “.


“Avui ha estat un dia igual de complicat que ahir; ja vam dir que aquí teníem problemes. Hem provat moltes coses, però amb aquests canvis, seguim estant en els mateixos temps. No hem aconseguit fer el pas endavant que pensàvem. L’única cosa important és que s’ha millorat una mica el ritme de carrera, però no sé si prou com per estar demà en els punts. Ja ho veurem.”