MotoGP GP d’Espanya – Circuito Ángel Nieto

Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing han acabat satisfets amb el seu rendiment en els entrenaments cronometrats per al Gran Premi d’Espanya però encara que tots dos han millorat els seus temps i les seves sensacions amb la moto, els dos esperaven una mica més en la sessió cronometrada.

Tito Rabat compta amb un gran ritme per a la carrera i ho ha demostrat en el

FP4 on ha acabat amb el setè millor temps i molta confiança.
Per Simeon el FP4 també ha estat molt positiu i s’ha trobat molt bé sobre la moto. Al igual que el seu company d’equip no ha acabat content amb el resultat final en els cronometrats.
Demà el warm-up serà clau per acabar de posar les motos a punt per completar les 25 voltes de carrera amb bon ritme i aconseguir un bon resultat a casa.

“Està sent un cap de setmana complicat, però hem trobat el mètode per anar ràpid i per això estic content. Hem tingut molt bon ritme en el FP4, aquí hem pogut veure moltes coses rodant darrere de Dani (Pedrosa). Estem solucionant temes de ‘setting’ per poder acabar la carrera en bona posició. Llàstima que en els cronometrats he comès una errada i he caigut. Una llàstima per l’equip i per mi també, però la caiguda ha estat per intentar anar més ràpid. Demà espero fer una bona sortida i poc a poc anar avançant, que és l’important. Encara que estiguem a la P17, per dins estic satisfet ”.

“Aquest matí hem fet un pas important i m’ha donat molta satisfacció, per això tenia esperances per als ‘cronos’. El meu objectiu en aquesta cursa és acostar-me al top 15 i hem demostrat que podem fer-ho. En els cronos, amb les temperatures més altes hem tingut problemes amb l’adherència de la moto i ha estat molt difícil pilotar així. Esperava fer-ho molt millor. M’ha costat molt fer el temps del matí en els cronometrats. Per demà hem de solucionar aquest problema, si volem fer una bona carrera ”.