Acabats d’arribar del primer Gran Premi de la temporada 2017 del Campionat del Món de MotoGP disputat a Qatar, els pilots de l’equip Reale Avintia Racing van estar de visita a la seu de Reale Seguros a Madrid. Héctor Barberá i Loris Baz es van fer fotos i van signar centenars d’autògrafs als empleats. A més van tenir l’ocasió de conversar amb Ignacio Mariscal, el conseller delegat de la companyia asseguradora, al qual van comptar de primera mans les seves sensacions en la primera prova del campionat.

Reale Seguros és des d’aquesta temporada el patrocinador principal de l’equip Reale Avintia Racing, que un any més competirà a MotoGP amb el suport tècnic de Ducati. L’objectiu per 2017 serà lluitar per pujar al podi, cosa que van acariciar fins a dues vegades, Barberá i Baz la passada temporada. Amb l’arribada de Reale Seguros tenim la seguretat que aquest any el somni pot convertir-se en realitat.

Per Reale Seguros suposa donar un pas més en la nostra vinculació amb l’esport i els seus valors d’esforç, superació contínua i treball en equip. Ha arribat la nostra oportunitat i estem molt il·lusionats de comptar amb un equip jove i competitiu, com és el Reale Avintia Racing, que ens proporcionarà grans alegries aquesta temporada. El nostre pilots, Héctor Barberá i Loris Baz, són dos grans professionals als quals desitgem els majors èxits. Compten amb tot el nostre suport ja que tenen un gran potencial i lliurament ”.

“Per a nosaltres és un honor comptar amb un patrocinador de la talla de Reale Seguros. Amb el seu suport aquesta temporada, i la continuïtat del Grup Avintia, podem presumir de ser l’equip més ‘segur’ i ‘sòlid’ del campionat. Des que vam començar la nostra aventura a MotoGP no hem deixat de créixer i després de lluitar en els primers anys, el 2015 vam aconseguir guanyar el títol en la categoria Open i l’any passat vam acabar al ‘top 10’ de la categoria reina. Seguim comptant amb Ducati una temporada més i al costat de Reale, segur que seguirem creixent.”