Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing arriben aquest cap de setmana a Malàisia per disputar la darrera prova del triplet i la penúltima del Campionat del Món de MotoGP 2017.

Després d’un cap de setmana complicat a Austràlia, Héctor Barberá i Loris Baz arriben a Sepang decidits a lluitar per un bon resultat en la carrera del diumenge. Fa dotze mesos Barberá i Baz finalitzen quart i cinquè, respectivament en una carrera en estat humit. Les previsions climatològiques per a aquesta fi de setmana no són de pluja, però a Malàisia es pot canviar en qualsevol moment.

Però tant Barberá com Baz esperen poder aprofitar la informació recollida en la prova hinvernal per començar amb una bona posada a punt base que els permeti sortir fort des del divendres.

“Sepang és una bona pista i on tenim moltes referències de la prova hinvernal. Aquest any no va anar gens malament i només falta dues carreres per acabar la temporada i m’agradaria fer-ho amb un bon gust de boca. Tenim de oblidar la carrera d’Austràlia en la que no van anar be les coses i hem de començar zero. Cada vegada ens quedem menys oportunitats de fer-ho bé i aquest cap de setmana confio poder aconseguir-ho amb el meu equip. El any passat a Malàisia vaig aconseguir el meu millor resultat en MotoGP així que espero poder repetir-ho aquesta temporada “.

“Malàisia és la darrera del triplet. El any passat ens va anar molt bé i vaig acabar cinquè per darrere d’Héctor en estat humit, així que a veure com se’ns dona aquesta vegada. A Sepang, la pluja també sol ser la protagonista i tindrem que veure què passa , almenys fa calor, potser massa, però no fa el fred d’Austràlia. Nosaltres, com sempre, començarem el cap de setmana pensant en el top 10, per això cal treballar bé des del divendres per intentar tenir un bon “feeling”, no com en Phillip Island on va ser complicat des del principi “.