El Campionat del Món de MotoGP 2017 arriba a la seva fi aquest diumenge al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. El Gran Premi de València posarà el punt i final a una temporada apassionant en què Marc Márquez i Andrea Dovizioso arriben a l’última cita jugant-se el títol.

Per al Reale Avintia Racing també serà un cap de setmana molt especial perquè serà l’última carrera amb l’equip per Héctor Barberá i Loris Baz. L’espanyol porta en l’estructura de Raúl Romero des de 2013 i la seva aportació ha estat clau en el creixement del projecte a MotoGP, amb èxits com el títol de Campió del Món Open en 2015 o el ‘top deu’ a la classificació final de 2016. Baz va arribar a l’equip la temporada passada i en aquests dos anys ha deixat petjada amb la seva gran determinació, professionalitat i coratge.

“València és la meva casa i per a mi és sempre especial córrer al Circuit Ricardo Tormo. Però aquest any encara serà més especial perquè serà l’última carrera amb l’equip que he competit en les cinc últimes temporades i que per a mi és com una família. A més serà la meva última carrera en MotoGP perquè després de vuit anys en aquesta categoria la temporada que buscaré nous reptes a Moto2. No tinc dubtes que serà un cap de setmana molt bonic i carregat d’emocions. Però jo vull concentrar-me en treballar dur des del divendres per arribar preparat a la carrera de diumenge. Vull acabar aquesta etapa amb un bon resultat per al meu equip, per a mi i per a tots els patrocinadors que mai han deixat de donar-nos suports.”

“Serà un cap de setmana especial. Serà la meva última carrera en MotoGP, de moment, abans de començar un altre capítol en la meva carrera esportiva. València també és sempre especial per a l’equip, és la cursa de casa i per això intentaré fer la millor carrera que pugui. Sortirem a per totes des de divendres i l’objectiu serà el ‘top deu’. Ara és més complicat perquè totes les fàbriques han millorat molt, especialment KTM i Suzuki, pel que és complicat, però ho intentarem. M’agradaria aconseguir un bon resultat per acabar bé amb l’equip aquests dos anys. Tinc una casa a prop del circuit, així que també és una mica com un Gran Premi de casa per a mi, per això espero poder gaudir aquesta última carrera.”