El circuit de Jerez ha estat acompanyat per les altes temperatures i, per al delit dels participants i la seva afició, en Moto3 s’ha pogut viure una interessant jornada de cronometrats.
El “wild card” en aquest Gran Premi d’Espanya de la Reale Avintia Academy, Vicente Pérez, ha pogut rodar en condicions molt bones; això li ha permès classificar-se dins de l’objectiu que l’equip tenia marcat.

La Reale Avintia Academy ha marcat un top 20 com la posició òptima per al pilot Valencià.

Vicente demà sortirà en graella en la amb vintena posició, amb un excel·lent crono de 1’47.385 i bon rodatge, que li va a beneficiar de cara a la pròxima cita del FIM CEV.

 

“Estic bastant content. Hem aconseguit el nostre objectiu, que era top 20. Amb el que em quedo per destacar és el temps que hem fet. S’ha realitzat una tasca molt bona per a l’entrenament i això s’ha vist en el crono . Estic treballant molt per optar a estar més amunt en el FIM CEV i avui he marcat un dels meus millors temps. L’important és que tinc molt poca diferència amb els meus rivals; si hagués fet sis dècimes menys podria classificar-me quart, que és la mínima. Demà espero fer una bona sortida i estar lluitant estar dins dels punts. Vull donar les gràcies sempre a l’equip, el meu mànager i el circuit de València que sempre em donen suport”

 

“Estem molt satisfets amb el top 20. A l’inici de la sessió de classificació ens hem emocionat perquè ha estat setè molt de temps. Per a un “wild card” fer aquesta posició, a un escàs segon del líder, és un èxit. Vicente compta amb molt de ritme en carrera i si té una sortida correcta pot emportar-se algun punt. Si sap aprofitar la calor de l’afició segur que farà una gran carrera”