Després de l’arrencada el passat cap de setmana del FIM CEV, al circuit d’Albacete, Vicente Pérez Selfa pilot de Reale Avintia Academy al FIM CEV de Moto3, continua amb forces i anirà com a convidat aquest cap de setmana el Gran Premi d’Espanya ( del 5 al 7 de maig).

El pilot valencià va acabar desè en el traçat manxec, després de remuntar quinze posicions que havia perdut després esquivar la caiguda del pilot madrileny Raúl Fernández. Vicente tenia un bon ritme de carrera, que li hagués permès estar dins dels cinc primers llocs.

La següent prova del FIM CEV serà el 19-20 de maig al traçat francès de Le Mans, però abans el pilot de l’equip Reale Avintia Academy passarà per la seva segona experiència mundialista al circuit de Jerez; es va estrenar l’any passat com ‘wild card’ a València.

El pilot de dinou anys afronta amb molta il·lusió córrer en el Campionat del Món de Moto3 aquest cap de setmana, en què són molts els espanyols participants.


“És la meva segona experiència en el Campionat del Món; ja ho vam fer a València la temporada passada. Aquest any sé que ho podem fer bé, ja que estem ben preparats. El Mundial de Moto3 està molt atapeït, com cada any. No tinc cap favorit però els espanyols estan molt forts. Vull donar les gràcies a tot l’equip i al meu mànager per aquesta oportunitat “.


“És el segon ‘wild card’ per a Vicente. És un pilot amb molt potencial i encara que serà complicat, podem aspirar a puntuar, L’objectiu és fer quilòmetres per arribar forts a la segona cita del FIM CEV. L’equip està molt motivat, la nostra participació en el Mundial és un regal per a nosaltres. Esperem donar una bona imatge aquest cap de setmana.”