Vicente Pérez, de Reale Avintia Academy, serà de nou wild card al Mundial; aquesta vegada disputarà aquest cap de setmana el Gran Premi de Catalunya de Moto3.
Després de la seva participació en el Gran Premi d’Espanya, el pilot valencià tenia ganes de treure l’espineta i fer un bon resultat al Mundial. La seva caiguda durant la carrera en el circuit de Jerez, el va fer quedar-se amb les ganes de creuar la meta en una bona posició.
Per a Vicente, la invitació a ser partícip de nou al Mundial li va a servir per seguir en la seva evolució com a pilot i anar tenint més experiència de cara al seu futur.

Vicente actualment és setè, amb 16 punts en el FIM CEV de Moto3 i correrà la tercera prova del Campionat del 16 al 18 de juny, també al traçat català. Està fent una temporada bona i es va afermant com un dels pilots més forts de la seva categoria.

“Aquest cap de setmana va a ser bo perquè en dues setmanes serà la cursa del FIM CEV i això va servir d’entrenament. Estic molt motivat per fer-ho bé en els dos campionats. Físicament estic avançant molt i cada vegada em sento més fort. El circuit de Montmeló m’agrada bastant; no he rodat molt aquí però crec que podrem fer una bona carrera. Guanyar la cursa aquest cap de setmana és molt difícil, però entrar en els punt podria ser i ens vindria molt bé a l’equip i a mi ”

“El” wild card “de Catalunya ho plantegem com a preparació de la cursa del FIM CEV on correrem la setmana que ve en el mateix escenari. És una gran oportunitat per a Vicente Pérez per seguir creixent com a pilot, sens dubte Montmeló és un gran circuit, extremadament complet a nivell tècnic i Vicente tindrà l’oportunitat de poder rodar amb els millors pilots del món. Treball i serenitat seran els secrets per fer un bon paper .”