Reale Avintia Academy 77 – GP de Catalunya- Circuit de Barcelona-Catalunya

L’equip Reale Avintia Academy i els seus pilots, Livio Loi i Vicente Pérez, han començat el Gran Premi de Catalunya amb molta força per poder donar alguna alegria a tot l’equip aquest cap de setmana.
Livio Loi està molt content amb la tònica que ha caracteritzat la jornada de entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de la Bèlgica ha acabat a la 27 a plaça avui el divendres, amb un temps de 1’50.805 però va pel bon camí amb la posada al punt de la seva KTM. Demà espera acabar d’afinar els reglatges de la seva moto i aconseguir un bon lloc a la graella d’arribada de la carrera del diumenge

Per a Vicente Pérez, el dia ha estat bo en la seva adaptació al Mundial i el divendres s’ha centrat a establir diversos punts per lluitar pels posats forwards en la carrera del diumenge. El pilot valencià, que porta el número 77 en honor a Andreas Pérez, espera homenajar el seu etern amic amb un gran resultat. Vicente s’ha classificat en la 29 a plaça de la combinada del divendres.

“La jornada ha estat positiva. Hem estat provant diferents punts: pneumàtics i altres coses per veure com ens podem ajudar de cara al diumenge. Estem avançant i crec que en el futur seguirem un camí millor i hem de treballar dur per fer uns bons cronometrats. Tenim que estar aquí per lluitar en la carrera. El nostre objectiu és aconseguir un ‘top 10’, encara que no és fàcil, però ho donarem tot “.

“El dia ha començat bé i en la tarda ha empitjorat un a mica, però només en la classificació, ja que internament el nostre objectiu era provar coses a la moto i aconseguir una bona posada a punt. Crec que anem pel camí correcte. Poc a poc ens anem trobant millor. demà tenim diferents detalls que provar, que poden funcionar gràcies al treball que s’ha fet avui “.