Terol – Valdecebro

Pròleg: 9.2km

TEROL: El pilot català Xevi Pons ha demostrat un estat de forma impressionant en l’arrencada de la Baixa Aragó acabant segon en l’etapa Pròleg que, amb sortida al Palau d’Exposicions de Terol, ha arribat fins al poble de Valdecebro. Al volant d’un Ford Ranger, preparat per DMAs South Racing gràcies a un acord amb Esponsorama, en Xevi Pons ha marcat un temps total de 6’03 “1. Amb aquest temps es situen a 12.9s de en Nasser Al-Attiyah, que avui ha estat el més ràpid en completar els 9,5Km de l’etapa pròleg. Després de triar la sisena posició de sortida, Pons i el seu nou copilot, en Sergio La Font, estan preparats per als més de 300 quilòmetres dividits en dues etapes de demà.

Però tot i que el començament ha estat espectacular, el pilot d’Esponsorama prefereix mantenir els peus a terra i esperar a veure com va tot en les etapes més llargues. “Estem molt contents de poder començar així de bé, però només el la pròleg, demà serà una altra cosa i les etapes més llargues. El cotxe ha funcionat bé i tenint en compte que el vam estrenar en un test fa una setmana, i que és la primera vegada amb el meu nou copilot, és una bona forma de començar “, ha dit Pons, que va debutar en els raids en la passada edició del Dakar. “Vull donar les gràcies a en Raúl, a l’Antonio i tota la gent que fa això possible. Demà tenim per davant dues etapes de 160 i 180 quilòmetres, el cotxe ha millorat respecte al del Dakar, però serà demà a les etapes més llargues on haurem de confirmar que tot està al seu lloc. Avui estem segons, però demà no ho sabem. Esperem que vagi igual de bé. ”

El suport de Pons per a la “Baja Aragón” arriba de la mà d’Air Europa, Power Electronics i King Regal. South Racing compta amb el suport de Rudy Project, OMP, TW Steel, Gold Nutrition i Michelin.