L’espectacular Circuit of the Americas serà l’escenari aquest cap de setmana de la tercera cita del Campionat del Món de MotoGP. Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, arriben als Estats Units amb moltes ganes després de sumar punts en les dues primeres carreres a Qatar i a l’Argentina.

Però aquest cap de setmana a Texas, els pilots de Reale Avintia Racing volen fer un pas més per lluitar per acabar entre els deu primers, en una pista que pot afavorir a les característiques dels seus Ducati Desmosedici GP.

Amb 5.513 metres, és un dels circuits més llargs del campionat i compta amb 20 corbes de tota mena que posen a prova la posada a punt de les motos i la preparació física dels pilots.

“Arribem al Circuit of the Americas que crec que és una pista que s’adapta bé a la Ducati, té revolts ràpids i rectes on la potència és important. Jo no estic en el meu millor moment sobre de la moto, però crec que en aquesta cursa podem marcar un punt d’inflexió per canviar aquesta situació. Físicament ja estic fort i només em falta trobar el límit d’aquesta moto per tornar a estar a prop dels primers.”

“Espero seguir en la mateixa línia que en les dues primeres carreres, hem de seguir treballant en diversos punts a la moto, però veurem com va. Tenim diverses idees que provarem durant els entrenaments i crec que després de dues carreres bones a Qatar i l’Argentina , crec que podrem fer-ho bé. El circuit m’agrada i encara perdo una mica en les rectes, estic en un bon moment i espero poder fer un bon treball.“